Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

09. 02. 2020. 11:50 >> 11:49

SVJETSKA LIGA

Moskov umjesto Ivovića za duel sa Španijom

Aleksandar Ivović zbog bolesti neće biti u sastavu vaterpolo reprezentacije Crne Gore za duel sa Španijom u Ovijedu u okviru 3. kola grupe D Preliminarnog dijela Svjetske lige.

Umjesto njega selektor Vladimir Gojković pozvao je Nikolu Moskova koji je bio u sastavu za duel sa Ukrajinom koju smo savladali u Nikšiću 23:3. Španija je bila bolja od istog rivala 20:8.

Podsjećamo, pobjednik ovog duela osvojiće prvo mjesto u grupi i u četvrtfinalu će igrati kao domaćin sa selekcijom Hrvatske, dok će poraženi u četvrtfinalu gostovati Srbiji.

I u četvrtfinalu se igra samo jedan meč.

Za ovu utakmicu, Gojković će moći da računa na sljedeće igrače: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Aleksa Ukropina, Marko Petković, Dušan Matković, Vlado Popadić, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Nikla Moskov, Dušan Banićević, Dragan Drašković, Stefan Pješivac i Petar Tešanović.

Utakmica u Ovijedu igra se u utorak 11. februara od 19 sati. Utakmicu će suditi Jorgos Stavridis iz Grčke i Arkadij Voevodin iz Rusije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније