Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

28. 01. 2020. 09:39 >> 09:53
1

LEGENDARNI MAKSIM

"Svi smo bili kao jedno biće"

Oporavljenog glasa, nakon što su se slegli utisci poslije veličanstvene pobjede crnogorskih vaterpolista i osvajanja bronzane medalje, novinar Sportskog programa TVCG Maksim Živaljević kaže da se čudno osjeća zbog ogromne pažnje javnosti i pozitivnih komentara na društvenim mrežama zbog načina prenošenja utakmice koja nam podarila radost i nacionalni ponos.

 

Podsjećamo, Maksim je emotivnim prenosom vaterpolo meča Crna Gora-Hrvatska osvojio srca navijača crnogorske reprezentacije i gledalaca TVCG.

"Glas nije loš jutros, sad već prolazi vrijeme, nema više adrenalina, stiže umor i brzo se prelazi na rutinu", kazao je Maksim u Jutarnjem programu TVCG.

Čudno se, kaže, osjeća nakon brojnih pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Sa vaterpolistima i stručnim štabom u Mađarskoj je proveo 15-ak dana.

"Nijesam bio sa njima u hotelu, ali često smo se srijetali, izvještavao sam, bili smo u kontaktu, postoje tu i neka pravila koja ne smiju da se remete. Postoji ta poludistanca, koja se raspala kad se sve završilo. Bili smo jedno biće. Ne samo ja, nego i ljudi oko reprezentacije", kaže Maksim.

Govoreći o crnogorskom vaterpolu, Maksim kaže da je ta reprezentacija "možda nešto najbolje što imamo".

"Ali je bilo drugačije nego godinama unazad. Stalno očekujemo od vaterpola da bude pobjeda, nije to toliko lako, period je smjene generacija, uvode se nova lica, novi igrači, mnogo manje iskustva imaju, manje kvaliteta nego oni koji su osvajali ranije medalje. Tek treba da postanu zvijezde", kaže Maksim, i navodi da je to proces.

Nije, kaže, dovoljno biti mlad: "Morate biti vanredno dobar i izuzetno talentovan da bi se mogli boriti za medalju, da bi se borili sa nekim poput Mađarske, Hrvatske ili Srbij".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније