Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Objavila: R.B./J.B.Č. ]

27. 01. 2020. 17:48 >> 19:38
6

MARKOVIĆ

Uspjeh vaterpolista uspjeh države

Uspjeh vaterpolista je uspjeh naše države i ona će to znati da cijeni, kazao je premijer Duško Marković i dodao da će Vlada i Ministarstvo sporta i mladih vaterpoliste nagraditi posebnom premijom i statusom koji je konstituisan novim Zakonom o sportu.

Crngorski premijer Duško Marković upriličio jje prijem za srebrne vaterpoliste u Vili Gorica. On je čestitao sportski podvig kojem se raduje cijela Crna Gora - našim ajkulama, selektoru sa saradnicima i Vaterpolo-plivačkom savezu.

"Vaša pobjeda i osvojena medalja vratile su Crnu Goru tamo gdje pripada - u vrh evropskog i svjetskog vaterpola", kazao je Marković.

On je kako je objavljeno na feksbuk starnici Vlade Crne Gore istakao da vjeruje da ćemo "na tom zasluženom mjestu i trajati kao zemlja".

"Uspjeh vaterpolista je uspjeh naše države i ona će to znati da cijeni, a Vlada i Ministarstvo sporta i mladih da nagrade posebnom premijom i statusom koji smo konstituisali novim Zakonom o sportu", kazao je premijer a objavljeno je na Fejsbuk stranici Vlade nakon susreta premijera i ministra sporta Nikole Janovića sa vaterpolistima. 

Janović: Zaslugom vaterpolista luča opet probuđena 

Luča koja je nezaustavljiva, opet probuđena, vašom zaslugom, poručio je ministar sporta i mladih Nikola Janović po dolasku bronzanih crnogorskih vaterpolista sa Evropskog prvenstva u Budimpešti.

"Neka nam je vječan vaterpolo kao što je vječna Crna Gora", objavljeno je na zvaničnom Twitter nalogu Ministarstva sporta.

Janović je poručio da su izgaranjem u svakoj utakmici poručili da srčanost ruši granice.

"Iskrenost u svakoj sekundi utakmica pokazala je da ne igrate da biste se dopali drugima, već iz najdublje težnje da izrazite sebe i ono što Crna Gora jeste - neprestana borba i vjera da se može. Izgarajući u svakoj utakmici pokazali ste nam da srčanost ruši granice, a vaša snaga i predanost ujedinila je i naša srca i učinila da svi želimo jedno, a to je vrijednost tima", saopšteno je nakon susreta sa vaterpolistima.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније