Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

15. 01. 2020. 14:28 >> 17:34
1

GOJKOVIĆ

"Hrvatska je favorit"

Selektor muške vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković ocijenio je da je Hrvatska favorit u duelu drugog kola Evropskog prvenstva, ali dodao da i "ajkule" imaju svoje šanse.

Crna Gora će sjutra igrati sa Hrvatskom u drugom kolu A grupe Evropskog prvenstva u Budimpešti.

Obje selekcije na startu šampionata ostvarile su pobjede. Crnogorski vaterpolisti savladali su Slovačku 15:4, dok je Hrvatska slavila protiv Njemačke 17:9.

"Hrvatska je ekipa koja pokrivena po svim pozicijama. Igraju najbolji, najmoderniji vaterpolo sa izuzetno brzom tranzicijom i preko ta dva centra koja dominiraju", rekao je Gojković. 

Gojković je istakao da je Hrvatska favorit.

"Sve će zavisiti od otvaranja utakmice ukoliko uspijemo da zaustavimo te dvije njihove napadčke prednosti, da ne dođu do lakih golova i do velikog broja igrača više u startu", zaključio je Gojković.

Duel Crne Gore i Hrvatske počeće u 20 sati i 30 minuta. U drugom meču te grupe, u deset sati, sastaće se Slovačka i Njemačka.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније