Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Objavila: M.M ]

02. 01. 2020. 13:13 >> 13:16
1

TURNIR U PODGORICI

Crna Gora sjutra sa Gruzijom na startu

Podgorica će od 3. do 5. januara biti domaćin međunarodnog vaterpolo turnira za seniore koji će biti posljednja provjera pred start Evropskog prvenstva u Budimpešti. SC "Morača", pored domaćina Crne Gore, ugostiće još selekcije Francuske, Njemačke i Gruzije, a ulaz će sva tri dana turnira biti slobodan.

"Ajkule" su jutros doputovale u Glavni grad, odradile trening, a rival na startu turnira sjutra od 17:30h biće Gruzija. Selektor Vladimir Gojković za ovaj turnir pozvao je 17 igrača. Na spisku su: Lazović Dejan, Slaven Kandić, Petar Tešanović, Dragan Drašković, Vladan Spaić, Đuro Radović, Uroš Čučković, Draško Brguljan, Bogdan Đurđić, Vlado Popadić, Aleksandar Ivović, Marko Petković, Dušan Matković, Nikola Murišić, Stefan Pješivac, Dimitrije Obradović, Stefan Vidović.

Pomoćnici su Miloš Šćepanović, Zoran Ivanovski, Miodrag Matković i Milan Ćirović, medicinski tim Vladimir Dedović, Dejan Mihajlović i Nebojša Žižić, tehnička podrška Vasko Vučković.

Selektor Gojković se još jednom zahvalio Glavnom gradu i Sportskim objektima na odličnim uslovima za rad, i što su podržali turnir koji će pored odlične provjere, biti i lijepa promocija vaterpolo sporta u Podgorici.

"Nakon rada u decembru, imali smo pauzu od dva dana za novogodišnje praznike. Želimo da se vratimo u ritam koji želimo. Poslije ovog turnira ćemo imati realnu sliku o tome koliko smo radili i dokle smo stigli. Nakon toga imaćemo nekoliko dana da ispravimo nedostatke. Dobro smo radili, pogotovo pripreme u Nikšiću i Herceg Novom sa selekcijom Francuske. Nadam se da ćemo nastaviti tim intezitetom u Podgorici, da će nas poslužiti zdravlje i da ćemo sa željenom formom otići u Budimpeštu", kazao je Gojković.

"Ajkule" će u subotu igrati sa Njemačkom koja je jedan od rivala na Evropskom prvenstvu.

"Taj meč na Evropskom prvenstvu će biti izuzetno važan, možemo reći i ključan. Igraćemo sa njima na turniru u Podgorici. Sigurno ni mi ni oni nećemo biti na onom nivou za koji se spremamo za EP. Nadam se da ćemo više mi izvući iz tog meča nego oni", zaključio je selektor.

Raspored turnira:

3. januar: 17:30h Crna Gora - Gruzija, 19:15h Njemačka - Francuska

4. januar: 17:30h Crna Gora - Njemačka, 19:15h Francuska - Gruzija

5. januar: 09:30h Gruzija - Njemačka, 11:15h Crna Gora - Francuska

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније