Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

rtcg.me/Mina [ Objavio: O.Z. ]

23. 11. 2019. 19:02   >>  19:07

SAVLADAO BUDVU U FINALU

Jadran odbranio trofej u Kupu

Vaterpolisti Jadran Carina pobjednici su Kupa Crne Gore. Novljani su tako došli do ukupno 30. nacionalnog trofeja, pored 15. trofeja prvaka države sada imaju isto toliko pehara osvajača Kupa države.

Hercegnovski tim savladao je večeras u Podgorici, u finalnom meču, ekipu Budve 9:8 (1:1, 2:1, 2:3 i 4:3).

To je hercegnovskom timu deveti uzastopni trofej Kupa Crne Gore.

Pobjednik nacionalnog Kupa bio je i 2006. i 2007. godine, a ima i dva trofeja Kupa bivše Državne zajednice 2004. i 2005. godine.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bili su Vladan Spaić i Đuro Radović sa po tri gola.

U budvanskom timu najbolji je bio Nikola Milardović sa četiri pogotka.

"Veoma teška utakmica, ali smo još jednom pokazali da smo držimo primat u crnoj Gori. Pored svih stvari sa strane koje su se dešavale i velikog umora koji nas prati tokom cijele sezone uspjeli smo da se izborimo", izjavio je vaterplosita Jadran Carina Vladan Spaić nakon finala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније