Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Objavio. O.Z. ]

11. 11. 2019. 12:47   >>  12:48 1

SJUTRA U NIKŠIĆU

Gojković: Maksimalno iskoristiti meč sa Ukrajinom

Vaterpolisti Crne Gore sjutrašnjim duelom sa Ukrajinom otvaraju novu sezonu takmičenja. To je meč prvog kola grupe D Preliminarnog dijela Svjetske lige koji će se odigrati na bazenu SC "Nikšić".

"Ajkule" su favoriti u tom duelu koji će poslužiti kao dobra provjera mlađih igrača i kao početak priprema za ono glavno, a to je Evropsko prvenstvo koje će se održati u januaru 2020. godine u Budimpešti.

Cilj izabranika Vladimira Gojkovića u novoj sezoni je plasman na četvrte uzastopne Olimpijske igre koje će imati priliku da izbore kroz pomenuti šampionat Starog kontinenta ili kvalifikacioni turnir krajem marta.

No, najprije na pravi način otvoriti Svjetsku ligu, kazao je selektor Crne Gore.

"Znamo da Ukrajina nije iz vrha svjetskog vaterpola, svjesni smo uloge favorita. Iz tog razloga smo okupili dosta kombinovan sastav sa nekim mlađim igračima, i igračima mkoji će prvi put zaigrati za seniorsku selekciju. Nadam se da ćemo imati, prije svega, dobar pristup, da ćemo odgovorno ući u meč. Važno je da iz ovog meča izvučemo maksimalnu korist, i naravno da upišemo pobjedu", poručio je Gojković pred meč.

Utakmica u Nikšiću igra se u utorak 12. novembra od 18 sati, ulaz je slobodan. Slobodni su vaterpolisti Španije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније