Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

18. 09. 2013. 10:42 >> 10:42

NA GODINU

Šćepanović ipak u Galatasaraju

Reprezentativni veterpolo golman Miloš Šćepanović ipak ide iz Jadrana, uprkos najavama da će ostati u klubu iz Herceg Novog.

Crnogorski reprezentativac će naredne sezone igrati u Galatasaraju, s kojim je dugo tokom ljeta bio u pregovorima, prenose Vijesti.

,,Juče smo definitivno dogovorili da potpišem ugovor. Riječ je o jednogodišnjoj saradnji, s opcijom da produžim ugovor na još godinu. Zadovoljan sam što je dogovor postignut", rekao je Šćepanović.

Iako se činilo da će Šćepanović ostati na Škveru, Galatasaraj je bio uporan da ga dovede.

"Bilo je razgovora i da ostanem u Jadranu i to je maltene prije nekoliko dana i bilo najizvjesnije, ali se opet aktivirala priča sa Galatasarajem. U svakom slučaju, mislim da će mi ova promjena goditi i iako mi je na neki način teško što moram da idem iz matičnog kluba, srećan sam što ću moći da se dokazujem i u drugoj sredini. Želim da zahvalim i Vaterpolo savezu koji je bio spreman da pomogne i preuzme veći dio mog ugovora kako bih ostao", dodao je Šćepanović koji će se u Turskoj pridružiti, saigraču iz reprezentacije, Vjekoslavu Paskoviću.

Šćepanović je cijelu karijeru do sada proveo u Jadranu, s kojim je osvojio 11 trofeja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније