Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

07. 10. 2019. 16:57 >> 16:57

POČINJE LIGA ŠAMPIONA

Radanović: Nadam se da ćemo parirati Jugu na pravi način

Vaterpolisti Jadrana Carine sjutra igraju protiv Juga u Igalu na startu Lige šampiona. Trener Novljana Petar Radanović se nada da će njegova ekipa skupo "prodati kožu" protiv velikana iz Dubrovnika.

"Nadam se da će kvalitet igre biti na niovu i da ćemo uspjeti da pružimo pravu partiju na domaćem bazenu, uz pomoć publike. Nadamo se da ćemo parirati Jugu na pravi način“, poručio je Radanović.

Vladan Spaić smatra da je Jadran spreman za Jug, te poziva Novljane da dođu i budu „igrač više“.

„Očekuje nas veoma teška utamica protiv Juga, međutim, mislim da smo maksimalno spremni i pokušaćemo da pružimo jak otpor. Podrška navijača će nam puno značiti za ovaj meč“, rekao je Spaić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније