Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

15. 09. 2013. 08:03 >> 08:03
14

EP MALTA

Juniori protiv Srbije za zlato

Juniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore, u svom prvom finalu na šampionatima kontinenta, igraće protiv Srbije za zlatnu medalju. Finalna utakmica Evropskog prvenstva, na Malti, počeće u 18 sati i 30 minuta.

U polufinalnim mečevima, mlade „ajkule“ bile su bolje od Italije, Srbija je savladala Mađarsku.

’’Jedina smo do sada neporažena selekcija, to me zaista raduje. Igra u odbrani koju smo forsirali ovo ljeto, daje rezultate. Na zavidnom je nivou za ovaj uzrast, a nadam se da će takva biti i u nedjelju. Ukoliko obratimo pažnju na detalje koje smo već razradili, siguran sam da možemo uzeti zlato’’, kazao je uoči odlučujućeg meča, selektor Mirko Vičević.

Rival za najsjajnije odličje je selekcija Srbije koju itekako dobro poznajemo.  

’’Radi se o jakoj i timskoj ekipi. Krasi ih kolektiv, imaju jak kontranapad, i dosta su složni. Nemaju neki veliki individualni kvalitet, ali uspijevaju da namuče itekako sve protivnike. Loše su počeli takmičenje, ali su se nakon toga konsolidovali, ujedinili, i sada pružaju jako, jako dobre partije“, kazao je Vičević za sajt Vaterpolo saveza Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније