Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

(Sabrija Vulić)

03. 09. 2019. 21:10   >>  21:07 2

SJUTRA SJEDNICA VPSCG

Ostaje li Gojković?

Za sjutra je zakazana sjednica Stručnog savjeta Vaterpolo plivačkog saveza Crne Gore na kojoj će se naći i tačka dnevnog reda posvećena izvještaju selektora reprezentacije Crne Gore o nedavno održanom svjetskom prvenstvu u vaterpolu.

Planom za 2019 godinu predviđeno je da naš nacionalni tim na Svjetskom prvenstvu osvoji jedno od mjesta koje će otvoriti priliku za borbu za medalju, ali i plasman na Olimpijske igre u Japanu.

Međutim, osvajanjem desetog mjesta na Svjetskom prvenstvu, što je najgori rezultat nacionalne selekcije na nekom velikom takmičenju od dobijanja nezavisnosti, naš tim nije ostvario ništa od zacrtanog pa se postavlja pitanje da li će Stručni savjet VPSCG dati povjerenje selektoru Gojkoviću da nastavi rad i predložiti Upravnom odboru razriješenje.

Sjednica je zakazana za deset sati i više od mjesec dana od završetka Svjetskog prvenstva, a interesantno je da mediji nijesu obavješteni o ovom izuzetno važnom skupu za budućnost našeg trofejnog sporta.

Sabrija Vulić

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније