Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Objavila: J.B.Č. ]

29. 07. 2019. 21:52 >> 21:52

ČESTITKA LIBERALA

Stasava još jedna pobjednička generacija

Naši omladinci imaju perspektivu da ponovo potvrde dominaciju crnogorskog vaterpola u Evropi ali i svijetu i dokaz su da stasava još jedna pobjednička generacija, navodi se u čestitki predsjednika Liberalne partije Andrije Popovića pionirskoj vaterpolo reprezentaciji Crne Gore.

Popović je povodom sjajnog uspjeha i osvajanja srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Burgasu čestitke uputio i selektoru Veljku Uskokoviću i stručnom timu.

"Mlade ajkule potvrdile su da crnogorski vaterpolo snažno živi i razvija se i da je naša sportska tradicija najbolje lice Crne Gore. Naši omladinci imaju perspektivu da ponovo potvrde dominaciju crnogorskog vaterpola u Evropi ali i svijetu i dokaz su da stasava još jedna pobjednička generacija", kazao je Popović.

Zato je, kako je kazao, potrebno da ih snažno podržimo na tom putu.

"Potrebno je mnogo više ulagati u ovaj sport i ove mlade ljude kako bi na najbolji mogući način i u najboljim uslovima razvijali svoje kvalitete", kazao je Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније