Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

25. 07. 2019. 14:56   >>  14:56

IVOVIĆ O PORAZU

"Velike ekipe ne krasi ovo što je krasilo nas"

Crnogorski vaterpolo reprezentativac Aleksandar Ivović kaže da utakmica sa SAD nije ni bila bitna i da jutrošnji poraz ne mijenja cjelokupan utisak. Smatra da treba tražiti uzrok lošeg rezultata na prvenstvu jer “velike ekipe ne krasi ono što je nas krasilo na ovom takmičenju”.

 

“Ne bih komentarisao ovaj poraz, jer realno nije ni bila bitna utakmica. Igrati za deveto ili deseto mjesto ne mijenja cjelokupan utisak pa i da smo pobijedili. Nismo ni došli da se borimo za ovo. Možda nismo ni ekipa po imenima za medalju, ali smo sigurno očekivali da dođemo u četvrtfinale pa poslije da se borimo, da igramo sa svakim protivnikom kost u kost”, kazao je Ivović za TVCG.

On kaže da treba gledati naprijed i naći motiv da se izbore za učešće na Olimpijskim igrama.

“Najbitnije je da vidimo koja će ekipa nastupati naredna dva takmičenja, da se konsolidujemo i da se svim snagama udružimo, počev od ljudi koji su u Savezu i nas igrača, da smognemo snage i da pronađemo motiv da pokušamo kroz Evropsko prvenstvo da se domognemo vize za Tokio”, kazao je Ivović.

Smatra da će biti teško ostvariti taj cilj.

“Moglo bi da bude vrlo teško, jer samo jedna ekipa će stići kroz EP na OI. Vidjećemo odavde ko će izboriti vizu. Moguće da će i četvrto mjesto na EP moći da odvede na OI, ali otom-potom”, kaže on.

Na kraju navodi da ekipa treba da izvuče pouku sa ovog takmičenja.

 “Mi iz ovoga treba dosta da naučimo. Mislim da smo puno griješili. Imali smo nekoliko utakmica gdje smo svojim greškama izgubili. To ne smije da se dešava. Vidjeli ste danas, veliki padovi koncentracije. Sigurno da treba tražitu uzrok tome, jer velike ekipe ne krasi ono što je nas krasilo na ovom takmičenju”, zaključio je reprezentativac Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније