Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

wpolo.me [ Objavio: O.Z. ]

24. 07. 2019. 21:33   >>  21:36

U-15 REPREZENTACIJA

Crna Gora u četvrtfinalu Evropskog prvenstva

Pionirska vaterpolo reprezentacija Crne Gore (U15) pobjedom nad Turskom od 14:4 (3:1, 3:2, 3:1, 5:0) plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u bugarskom Burgasu.

Naša najmlađa selekcija završila je kao drugoplasirana u grupi D nakon pobjeda nad Bjelorusijom i Slovenijom, te poraza od Srbije.

Četiri gola u našoj selekciji postigao je Rajhel, po dva Bošković, Vukšić, Vladan Vukićević i Baštrica, a po jedan Janović i Vukajlović. U četvrtifnalu sjutra od 13 sati i 30 minuta igraćemo sa Hrvatskom.

Sastav Crne Gore: Čvorović Đorđe, Kankaraš Pavle, Krivokapić Danilo, Bošković Marko, Rajhel Josip, Vukšić Miloš, Vukićević Vladan, Janović Mlađan, Vučković Balša, Baštrica Neđo, Vukićević Lazar, Krivokapić Pavle, Bjelica Andrija, Vukajlović Novak i Jovanović Aron.

Trener je Veljko Uskoković, pomoćnici su Aleksandar Aleksić i Marko Franeta, doktor ekipe je Đorđe Klajn, tim lider Nenad Franeta, dok će kao sudija Crnu Goru predstavljati Boris Obradović.

Grupa A: Hrvatska 9, Mađarska 3, Slovačka 3, Rumunija 0.

Grupa B: Grčka 9, Španija 3, Turska 3, Bugarska 0.

Grupa C: Italija 9, Gruzija 4, Rusija 4, Holandija 0.

Grupa D: Srbija 9, Crna Gora 6, Slovenija 3, Bjelorusija 0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније