Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

24. 07. 2019. 16:42   >>  16:45

UKROPINA I RADOVIĆ PRED SAD

Nezgodna su ekipa, ali vjerujemo u pobjedu

Sjedinjene Američke Države bile su posljednji test za crnogorske vaterpoliste uoči dolaska u Južnu Koreju. Ostvarena je pobjeda i poraz, a naši mladi ljevoruki igrači Aleksa Ukropina i Đuro Radović imaće tako ponovo okršaj se takođe darovitim Kupidom, Kuperom, te Doubijem.

Crna Gora i SAD igraju meč za deveto mjesto na Svjetkom prvenstvu.

"Znam ih iz mlađih kategorija, mislim da su stvarno dobri igrači. U tim test mečevima smo ih dobro pokrili, nadam se da ćemo i ovog puta", kazao je Radović.

Ukropina smatra da smo bolja ekipa od "jenkija".

"Nezgodna su ekipa, dosta fizički jaka, igraju dosta grubo. Bolji smo od njih individualno i timski, samo da uđemo od početka jako i mislim da će to biti dovoljno za pobjedu", rekao je Ukropina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније