Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

08. 07. 2019. 14:42 >> 14:42

TURNIR U KINI

"Ajkule" savladale i SAD

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore pobijedila je danas Sjedinjene Američke Države 14:13, u drugom kolu pripremnog turnira u Kini.

To je drugi trijumf crnogorskih vaterpolista, nakon što su ranije danas slavili i protiv Kanade 14:8.

Crnogorsku selekciju do pobjede vodio je Mlađan Janović sa četiri gola, Đuro Radović je postigao tri, Draško Brguljan dva, a po jedan Marko Petković, Aleksa Ukropina, Vladan Spaić, Dragan Drašković i Nikola Murišić.

Crna Gora će se u trećem kolu, tri sata i 30 minuta poslije ponoći, sastati sa Kinom.

Mečevi za plasman na programu su 10. jula.

Crnogorska selekcija selekcija u Južnu Koreju seli se 12. jula, a prvi meč na Svjetskom prvenstvu odigraće tri dana kasnije sa Srbijom, sat i 30 minuta poslije pomoći.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније