Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Objavio: O.Z. ]

04. 07. 2019. 15:20 >> 15:21

GENERALNO SPONZORSTVO

EPCG i Vaterpolo i plivački savez produžili saradnju

Crnogorska Elektroprivreda potpisala je sa Vaterpolo i plivačkim savezom Crne Gore ugovor o generalnom sponzorstvu vrijedan 170 hiljada eura.

Izvršni direktor EPCG Igor Noveljić je kazao da ta kompanija već 11 godina sa ponosom podržava najtrofejniji crnogorski sport.

"Vaterpolo reprezentacija pružila nam je, svima, mnogo sreće i zadovoljstva i zbog toga u kontinuitetu podržavamo ovaj sport a to ćemo raditi i u budućnosti. Želimo vam sretan put i uspješno učešće na Svjetskom prvenatvu u Južnoj Koreji i da, kao i uvijek do sada, ostavite svoje srce u bazenu i obradujete nas dobrom igrom. EPCG je čast što je generalni sponzor Saveza, nadamo se da ćemo na obostrano zadovoljstvo i ubuduće uspješno sarađivati", kazao je on.

Predsjednik Vaterpolo i plivačkom saveza Dejan Bajić je naglasio da EPCG pruža kontinuiranu podršku ne samo A selekciji već i, što je veoma značajno, mlađim kategorijama koje ostvaruju značajne uspjehe, a što bez podrške EPCG ne bi bilo moguće.

"U trenutku kad gajimo aspiracije za učešće na Olimpijadi, najavljena dalja podrška mnogo znači, a sve selekcije će se truditi da na najbolji mogući način ukazane povjerenje vrate, kroz svoje sportske uspjehe", kazao je on.

Vaterpolisti su nas naučili na uspjeh

Od vaterpolista očekujemo samo dobre rezultate, a oni svojom igrom pokazuju da smo u pravu, kazao je ministar sporta i mladih Nikola Janović.

Janović je prisustvovao je potpisivanju Ugovora o sponzorstvu između Elektroprivrede Crne Gore i Vaterpolo saveza u hotelu “Podgorica” i istakao da je taj događaj dobra poruka kako treba podržavati sportiste, osobito jer je riječ o najtrofejnijem sportu u Crnoj Gori. Na ovaj način se, poručuje ministar, daje vjetar u leđa sportistima.

"Vaterpolo reprezentacija je do sada osvojila četiri medalje na najprestižnijim takmičenjima. To je ujedno reprezentacija koja je uspjela da se svaki put plasira na evropska i svjetska takmičenja. Osim toga, ono što s ponosom ističemo jeste činjenica da je na svom debitantskom nastupu, u Malagi osvojila zlato. Zbog toga od vaterpolista očekujemo samo dobre rezultate, a oni svojom igrom pokazuju da smo u pravu. Vaterpolo reprezentacija, koja je sada podmlađena će, sigurni smo dati sve od sebe da na predstojećem takmičenju ostvari što bolje rezultate", rekao je ministar u svom obraćanju.

Janović je podsjetio da je ova godina izuzetno važna za crnogorski sport jer je čak šest reprezentacija u četiri sporta obezbijedilo plasman na svjetska i evropska takmičenja.

"Plasmanom na evropska i svjetska takmičenja od strane čak šest reprezentacija potvrđuje se kvalitet naših sportista. Ministarstvo sporta i mladih ovaj kvalitet prepoznaje, pa tako Crna Gora prednjači u regionu po visini naknada, nagrada i premija za sportiste, čime pokazuje da cijeni njihov trud i ostvarene rezultate", zaključio je Janović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније