Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ wpolo.me ]

21. 06. 2019. 17:55   >>  17:55 5

TURNIR U NJEMAČKOJ

"Ajkule" nemoćne protiv Italije

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore izgubila je od selekcije Italije 8:5 (3:1, 3:0, 2:1, 0:3), na startu turnira u njemačkom Potsdamu.

Slabo su naši momci otvorili meč, "azuri" su na poluvremenu imali vođstvo od 6:1, u nastavku je bilo 7:1 i 8:2, ali smo sa tri vezana gola uspjeli da ublažimo poraz.

Po gol su postigli Obradović, Ivović, Čučković, Đurđić i Murišić. Kod Italijana istakao se Di Fulvio sa tri gola, po jedan su postigli Luongo, Veloto, Renzuto, Aikardi i Dolće.

"Ajkule" će sjutra igrati sa Grčkom od 17:45, dok je za nedjelju zakazan duel sa domaćinom od 12:45.

Nakon Njemačke, Ivović i drugovi nastaviće pripreme na Škveru, 4. jula treniraće u Podgorici, dok 5. jula putuju za Kinu na završni pripreme.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније