Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ wpolo.me ]

17. 06. 2019. 20:42   >>  20:41 5

TRENIRAĆE SA FRANCUSKOM

"Ajkule" otputovale za Bečej na pripreme

Vaterpolisti Crne Gore otputovali su danas za Bečej gdje će do srijede trenirati sa Francuskom koju predvodi crnogorski stručnjak Nenad Vukanić.

Izabranici Vladimira Gojkovića naporno su radili prethodnih dana na Škveru, zadovoljan odrađenim bio je i selektor.

"Već dugo radimo, pogotovo igrači koji su krenuli od 9. maja, stariji igrači su se priključili 16. maja, stranci krajem maja, tako da smo dugo na okupu. Posljednje tri sedmice smo bili kompletni sem tri igrača koju su igrali završnicu Eurolige. Sproveli smo taj neki glavni rad koji smo planirali prije ovih provjera, prijateljskih i zvaničnih utakmica u ovoj sedmici. Zadovoljan sam svime što smo prošli, stvarno su svi radili dobro, odgovorili su svim obavezama, nijesmo imali velikih problema sa povredama, sem par sitnih. Popadić je morao da otpadne zbog problema sa laktom koje vuče od kraja klupske sezone. Prije par dana su sa nama i ova tri igrača iz Lige šampiona, oni neće ići sa nama za Bečej na četiri treninga sa Francuzima. Ostaće u Herceg Novom da rade sa trenerom Matkovićem i priključiće se u srijedu. U Berlinu bi trebalo da budemo kompletni, 17-18 igrača koji su u najužem krugu putnika za Svjetsko prvenstvo", kazao je Gojković.

Crna Gora neće učestvovati na završnom turniru Svjetske lige, ali će učestvovati na turniru u Njemačkoj. U petak 21. juna od 16:15h igraćemo sa Italijom, dan kasnije od 17:45h sa Grčkom, a u nedjelju 23. rival je Njemačka od 12:45h.

"Može biti dobro na kraju, ko zna, ali ja bih više volio da smo igrali Svjetsku ligu. U Njemačkoj imamo dobre provjere, ekipe koje nijesu na tom finalnom turniru. Prije prve utakmice imaćemo i dva spraing treninga sa Njemcima, tako da nam je ova sedmica izuzetno važna da si koliko toliko prilagodimo novim pravilima. Poslije onog u Zagrebu igrači su se opet vratili starim pravilima, tako da ćemo dobro iskoristiti ovaj turnir da se uigramo. Nakon toga još završne pripreme u Herceg Novom i Kini, i slijedi Svjetsko prvenstvo", zaključio je Gojković.

Za Bečej na pripreme sa Francuskom otputovali su Draško Brguljan, Đuro Radović, Marko Petković, Uroš Čučković, Aleksa Ukropina, Bogdan Đurđić, Vladan Spaić, Dragan Drašković, Nikola Murišić, Slaven Kandić, Dimitrije Obradović, Stefan Pješivac, Stefan Vidović, Dušan Matković, Dimitrije Kriještorac i Petar Tešanović. Ekipi će se u srijedu na putu za Njemačku pridružiti Aleksandar Ivović, Mlađan Janović i Dejan Lazović.

Pored Gojkovića u stručnom štabu za ovaj turnir biće još pomoćnici Zoran Ivanovski i Miodrag Matković, doktor Vladimir Dedović i fizioterapeut Dejan Mihajlović.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније