Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

08. 06. 2019. 22:38 >> 21:18
1

LIGA ŠAMPIONA

Ferencvaroš prvak Evrope

Vaterpolisti mađarskog Ferencvaroša osvojili su Ligu šampiona na završnom turniru odigranom u njemačkom Hanoveru.

Pobjednika u finalu koji su igrali Ferencvaroš i Olimpijakos su odlučili penali, pošto je nakon četiri dionice rezultat bio 10:10.

U izvođenju penala nakon pet serija bolja je bila mađarska ekipa i postigla četiri gola, nasuprot tri gola pirejskog tima.

Najbolji u novom šampionu Evrope u finalu je bio Stefan Mitrović sa tri gola, dva je postigao Vamoš, a u grčkoj ekipi Konstantinos Genidunijas dao je pet golova.

Treće mjesto osvojio je Pro Reko, dok je Jug iz Dubrovnika peti najbolji tim Evrope.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније