Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Beta ]

20. 05. 2019. 13:38 >> 13:41

ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Sukno završio karijeru

Kapiten vaterpolo reprezentacije Hrvatske Sandro Sukno odlučio je da zbog zdravstvenih problema u 29. godini završi igračku karijeru.

"Nakon operacije na srcu u SAD početkom prošle godine koja je zaista uspješno otklonila sve moje tadašnje tegobe te oporavka koji je potrajao godinu dana, u kontaktu s nekolicinom najeminentnijih stručnjaka, ljekara iz Hrvatske i inostranstva, a nakon temeljitih pregleda i rezultata kontrolnih pregleda, pokazalo se da moje ukupno zdravstveno stanje nije optimalno za nastavak bavljenja vrhunskim sportom i da ne postoji stopostotna garancija zdravstvene sigurnosti", naveo je Sukno, a prenosi Hina.

Sukno je istakao da se na operativni zahvat u Klivlendu odlučio zbog vaterpola koji je sastavni dio njegovog života.

Najbolji vaterpolista svijeta za sezonu 2018/17. zahvalio je svima koji su bio dio njegove igračke karijere, svojoj porodici, saigračima, trenerima, zvaničnicima, navijačima, kao i ljekarima koji su dali sve od sebe kako bi ga vratili u bazen.

Sukno, osvajač zlatne medalje sa Olimpijskih igara, ali i evropski i svetski šampion, zahvalio svim klubovima čiji je bio član tokom karijere, posebno Jugu u kojem je trenirao posljednju sezonu nadajući se povratku.

Na kraju, zahvalio je i Vaterpolo savezu Hrvatske "na pažnji, razumijevanju i podršci".

"Zauvijek ostajem najveći navijač naše reprezentacije i hrvatskog sporta", zaključio je Sukno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније