Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

wpolo.me [ Objavio: O.Z. ]

27. 04. 2019. 20:46   >>  20:46

FINALNA SERIJA

Jadran poveo 2:0, oproštaj Damjana Danilovića

Vaterpolisti Jadrana Carine poveli su 2:0 u finalnoj seriji za prvaka Crne Gore.

Jadran je u Budvi savladao istoimeni domaći tim 7:3, nakon startnog trijumfa pred svojim navijačima od 15:12. U finalu se igra na tri dobijena meča, naredni je 1. maja na Škveru. Eventualni četvrti i peti zakazani su za 4. i 8. maj.

Nakon prve četvrtine bilo je 1:1, na poluvremenu gosti su imali gol prednosti 2:1. I treća četvrtina pripala je timu iz Herceg Novog, bilo je 1:2, ukupno 4:2 pred posljednju dionicu. Domaćin nije imao snage u preostalih osam minuta da napravi preokret, pto je Jadran iskoristio da uveća prednost.

Najefikasniji kod pobjednika bio je Averka sa četiri gola, dva je postigao Obradović, a po jedan Gardašević i Đuro Radović. Po gol kod Budvana postigli Stojčić, Ranđić i Bogdanović.

Od bavljenja vaterpolom u ovom meču se oprostio crnogorski reprezentativac u dresu Budve Damjan Danilović koji je sa našom selekcijom osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Malagi i zlato na završnom turniru Svjetske lige u Podgorici.

Sa Budvom je bio prvak Crne Gore u sezoni 2010/11, a sa Marsejom prvak Francuske.

Igrao je još za Primorac, Jadran, Akvakjaru, Ortiđu i Kataniju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније