Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavio: F.R.

07. 04. 2019. 18:14 >> 19:24
34

EVROPA KUP

"Ajkule" pobijedile Srbiju, peto mjesto

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore osvojila je peto mjesto na Evropa kupu, pošto je danas savladala Srbiju 16:14.

Nakon početne prednosti Srbije od 1:0, Crna Gora je preokrenula, da bi potom stekla osjetniju prednost, koju je održavala do kraja susreta.

Crnogorsku selekciju do pobjede protiv Srbije vodili su Aleksandar Ivović i Mlađan Janović sa po tri gola, po dva su postigli Marko Petković, Aleksa Ukropina, Vladan Spaić i Nikola Murišić.

Po jednom u listu strijelaca upisali su se Đuro Radović i Dragan Drašković. U selekciji Srbije najbolji je bio Duško Pijetlović sa četiri gola.

Izabranici selektora Vladimira Gojkovića porazom u četvrtfinalu od Mađarske ostali su bez plasmana na finalni turnir Svjetske lige u Beogradu.

U finalu turnira se sastaju selekcije Hrvatske i Mađarske.

 

Пратите нас на

Коментари34

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније