Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

(Mina)

06. 04. 2019. 18:35   >>  18:48 2

SAVLADALI RUSIJU

Ajkule sa Srbijom za 5. mjesto

Crnogorski vaterpolisti savladali su danas Rusiju 15:9, u razigravanju za plasman od petog do osmog mjesta, pa će protiv Srbije igrati za peto mjesto na finalnom turniru Evropa kupa u Zagrebu.

"Ajkule" su bile bolje u svakoj četvrtini (4:3, 2:1, 3:2 i 6:3) i od starta bile u vođstvu, koje je tri puta iznosilo dva gola razlike.

Odlučujuću prednost napravila je početkom treće četvrtine, kada je golovima Marka Petkovića i Draška Brguljana stekla prednost od četiri gola.

Crnu Goru je do pobjede vodio Aleksandar Ivović sa četiri, Petković je postigao tri, po dva dodali su Mlađan Janović, Brguljan i Nikola Murišić, dok se jednom u stijrlce upisao Vlado Popadić.

Naredni protivnik je Srbija, koja je u razigravanju eliminisala Grčku.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније