Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

12. 03. 2019. 08:55 >> 18:38

"AJKULE" APSOLUTNI FAVORIT

Vidović: Moramo ozbiljno da uđemo u meč s Francuzima

Crnogorski vaterpolisti protiv Francuske u Nikšiću igraju danas posljednji meč prve kvalifikacione runde za plasman u Svjetsku ligu. Utakmica nema rezultatski značaj, jer "ajkule" na drugi kvalifikacioni turnir idu kao drugoplasirane, iza Italije.

"Najbitnije je da smo ispunili cilj u ovim kvalifikacijama. Meč jeste bez rezultatskog značaja, ali svaki meč je bitan. Pogotovo za nas igrače koji se borimo za mjesto u timu. Moramo ozbiljno da uđemo u utakmicu, a znamo da je Francuska dobar protivnik", rekao je Stefan Vidović.

Aleksa Ukropina se vratio u tim nakon skoro godinu zbog povrede ramena. On je pozvao na oprez, jer je Francuska i u prvom meču namučila "ajkule".

"Uvijek je lijepo biti u reprezentaciji. Što se tiče Franza, dosta su nas namučili u prvom susretu, iako smo bili u dosta jačem sastavu nego sada. Igramo na domaćem bazenu, ekipa je podmlađena i moramo da budemo ozbiljni. Ja još uvijek nijesam na maksimumu. Još treba da prođe vremena, ali sam zadovoljan kako se sve odvija. Daću sve od sebe i pokušati da odigram na što boljem nivou", istakao je Ukropina.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније