Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

18. 02. 2019. 21:09 >> 20:35
1

UO REGIONALNOG TAKMIČENJA

Liga ima podršku, Zvezda ove sezone više neće igrati u Splitu

Regionalna liga u vaterpolu će se i dalje igrati, saopšteno je nakon vanredne sjednica Upravnog odbora Regionalne lige, koja je održana u Beogradu.

UO je još jednom osudio incident u kojem su napadnuti igrači Crvena Zvezda u Splitu. Uprava "crveno-bijelih" je ostala pri stavu da do kraja sezone više neće igrati u Splitu.

"S obzirom na molbu VK Crvena Zvezda da se njene utakmice ne igraju u Splitu zbog traume napadnutih igrača, a uzevši u obzir da VK Mornar ne snosi odgovornost za navedeni događaj, utakmice Zvezde sa splitskim klubovima se odlažu do daljnjeg. Takođe, iskazana je podrška daljem takmičenju u okviru Regionalne vaterpolo lige koju i dalje podržavaju svi klubovi učesnici", stoji u saopštenju lige nakon sastanka.

Zvezda je trebala do kraja regularnog dijela lige još jednom da ide u Split, i to 23. februara kada bi gostovala POŠK-u...

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније