Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

23. 08. 2013. 16:25 >> 16:27

KREĆU IZ KRAGUJEVCA

Poznati rivali Budve u kvalifikacijama za LŠ

Vaterpolisti Budve u prvoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona igraće u grupi B sa ruskim Spartakom iz Volgograda, Oradeom iz Rumunije, kragujevačkim Radničkim iz Srbije, francuskim Monpeljeom i njemačkim Hanoverom, odlučeno je žrijebom u Luksemburgu.

Mečevi grupe B igraće se u Kragujevcu. U grupi A, koja će se igrati u Napulju su Mladost (Hrvatska), Marsej (Francuska), Borculo (Holandija), Sintez Kazanj (Rusija), Napoli (Italija) i prvak Malte. Utakmice prve runde kvalifikacija na programu su od 27. do 29. septembra, a pet timova izboriće prolaz u narednu fazu.

Drugoj rundi kvalifikacija priključiće se Primorje, Duizburg, Vuljagmeni, Šolnoki, Pro Reko i Crvena zvezda, a te kvalifikacije na programu su od 11. do 13. oktobra.

Osam timova direktno se plasiralo u Ligu šampiona: Jug, Barseloneta, Špandau, Olimpijakos, Egri, Breša, Partizan, Galatasaraj. Ovi timovi učestvovaće u preliminarnoj rundi od 20. novembra.

(sajt VPSCG)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније