Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ wpolo.me ]

09. 12. 2018. 16:38 >> 16:11
4

SVJETSKA LIGA

Gojković saopštio spisak za duel sa Francuskom

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je spisak igrača za duel trećeg kola grupe C FINA/LEN Svjetske lige "Ajkule" igraju u utorak sa Francuskom u Troi.

"Uvijek nas očekuju teški mečevi sa Francuzima. Dobra su reprezentacija, pogotovo posljednjih godina. Vrlo važan meč za nas, jer želimo da prođemo na završni turnir. Vjerujem da ćemo ga shvatiti na najozbiljniji način. Imali smo malih problema sa sastavom, Čučković zbog radne dozvole nije mogao da ide za Francusku. Pred početak takmičenja smo se dogovorili sa Mlađanom da preskoči ovaj meč, biće u timu za Italiju", kazao je Gojković.

Podsjećamo, na startu smo savladali kod kuće Italiju nakon peteraca 11:8, dok smo u drugom kolu bili slobodni.

Francuska je u drugom kolu u gostima poražena od Italije 12:3. Nakon tog duela, gostujemo 29. januara Italiji, u februaru smo slobodni, dok za kraj ove runde dočekujemo Francusku 12. marta.

Pozvani su: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Dragan Drašković, Marko Petković, Stefan Vidović, Vlado Popadić, Jovan Sarić, Bogdan Đurđić, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Đuro Radović, Nikola Murišić, Slaven Kandić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније