Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

31. 07. 2013. 12:50 >> 12:51
3

VJERUJE U FINALE

Perović: Italijani će provocirati

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Ranko Perović kazao je da protiv Italije očekuje težak meč, ali da vjeruje u svoje igrače i plasman u finale Svjetskog prvenstva.

Crna Gora i Italija igraće, sjutra u Barseloni, polufinalnu utakmicu šampionata svijeta.

Perović je rekao da očekuje tešku utakmicu prije svega na psihološkom planu, podsjećajući na dobro poznati stil Italije.

,,Poznato je da je stil italijanskih vaterpolista baziran na provokaciji protivnika, a kada su još potpomognuti sudijama. To se najbolje pokazalo protiv domaćina, Španije i to u Barseloni. Na to moramo biti spremni'', kazao je Perović agenciji Mina.

On je naglasio da crnogorski vaterpolisti moraju biti mentalno jaki i da ne smiju popustiti nijednog trenutka.

"Moramo tokom cijelog meča biti skoncentrisani samo na igru, da istrpimo provokacije i da ne podlegnemo emocijama. Biće teško, ali imamo šta da pokažemo. Nadam se da se nijesmo puno potrošili i da ćemo imati snage da odreagujemo na pravi način“, rekao je Perović.

Italija je zvanični svjetski šampion, a na Olimpijskim igrama u Londonu bila je srebrna.

Takmičenje u grupi završila je sa maksimalnim učinkom, a u prve dvije eliminacione runde bila je bolja od Kine i Španije.

Polufinale Crna Gora – Italija igra se sjutra od 21 sat i 45 minuta. U drugom polufinalu, sat i po ranije, sastaće se Hrvatska i Mađarska.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније