Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Beta,rtcg.me ]

18. 07. 2018. 20:16 >> 19:06
6

NJEMAČKA BOLJA OD GRUZIJE

Srbija i Italija u četvrtfinalu, Hrvatska i Grčka rutinski

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je u drugom kolu grupe D pobijedila Rusiju sa 11:9 (3:2, 3:3, 3:1, 2:3).

Selekcija Rusije pružila je solidan otpor prvacima Evrope, posebno u prvom poluvremenu, poslije kog je imala samo gol zaostatka.

Ekipa Dejana Savića ipak je uspjela da slomi otpor Rusije u trećoj dionici, stekne osjetniju prednost i praktično riješi utakmicu.

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bili su Andrija Prlainović, Filip Filipović i Dušan Mandić sa po dva gola, dok su se jednom u listu strijelaca upisali Miloš Ćuk, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Nikola Jakšić i Stefan Mitrović.

Reprezentaciju Rusije predvodili su Stepan Andrjukov, Konstantin Harkov i Ivan Nagaev sa po dva gola.

U istoj grupi, Rumunija je porazila Slovačku sa 9:5 i u posljednjoj rundi će se protiv Rusije boriti za drugo mjesto.

Među osam najboljih je i Italija - "azuri" su u derbiju grupe A preslišali Mađarsku sa 12:5.

U istoj grupi, Njemačka je bila bolja od Gruzije 10:9, dok su u grupi C Hrvatska i Grčka opravdali ulogu favorita u duelima sa Turskom odnosno Holandijom.

"Barakude" su slavile sa čak 23:2, a Heleni su pobijedili Holandiju 15:7.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније