Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

18. 07. 2018. 19:32 >> 19:18

GOJKOVIĆ PORUČIO

Nije lako sve vrijeme igrati ozbiljno protiv slabijeg rivala

Crnogorski vaterpolisti su očekivano upisali i drugu pobjedu na Evropskom prvenstvu. Malta je bila "lak zalogaj", a selektor "ajkula" Vladimir Gojković je rekao da je najteže igrati ovakve mečeve.

"Bilo je i dobrih i loših momenata, ali nije se lako motivisati u utakmici i sve vrijeme igrati ozbiljno protiv slabijeg rivala. Pokušali smo da izvučemo što više od ovog meča i malo smo se više bavili treningom poslije duela a Francuskom. Sada ćemo malo da se osvježimo i da se onda posvetimo Španiji", rekao je Gojković.

Selektor se potom osvrnuo na meč sa Španijom koji će odlučiti o prvom mjestu u grupi. Kako je kazao, sa "furijom" nema nepoznanica...

"Znamo jedni o drugima sve. Dva puta smo se ovog ljeta sastajali i dva puta smo pobjeđivali. Ipak, veoma su nezgodni, pogotovo na svom bazenu. Vjerujem da smo kvalitetniji i ako budemo na najboljem nivou onda će sve biti dobro u petak", istakao je Gojković.

Centar Vladan Spaić vjeruje da su "ajkule" tempirale formu na Evropskom prvenstvu.

"Odradili smo dva lakša meča u grupi, a sada je na redu ono pravo - derbi sa Španijom, pa nokaut faza. Vjerujem da smo dobro tempirali formu i da ćemo biti pravi. Kao i protiv Francuske, i sada su najvažnija tri boda, iako smo opet promašili veliki broj šansi", kazao je debitant na velikim takmičenjima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније