Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

30. 07. 2013. 22:59 >> 10:46
3

ČESTITAO

Prlainović: "Više su željeli pobjedu"

Reprezentativac Srbije Andrija Prlainović, nakon poraza njegove reprezentacije 8:9 od Crne Gore, kazao je da je pobjeda Crnogoraca „plod veće želje naših protivnika“.

"Teška utakmica. Imali smo šanse, nismo ih iskoristili. Nismo se odvojili kada smo imali po dva gola razlike. Možda je Crna Gora za nijansu više vjerovala u uspjeh".

"Možda je presudila njihova veća želja. Imali smo prilike, nismo ih iskoristili, na kraju smo primili gol na minut prije kraja. Šta da se radi. Oni su večeras zaslužili pobjedu i ja im čestitam".

"Prvi put poslije dugo godina nismo u polufinalu, ali morao je doći i taj dan", rekao je Andrija Prlainović, koji je promašio šut za izjednačenje na tri sekunde do kraja meča.

Srbija će se boriti za plasman na peto mjesto, a mi ćemo igrati sa Italijom koja je pobijedila Španiju 4:3.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније