Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

27. 06. 2018. 12:24 >> 12:12
6

JANOVIĆ NAJAVIO

Za osvajače Svjetske lige 50.000 eura

Ministar sporta Nikola Janović najavio je danas da će Ministarstvo sporta podržati Vaterpolo i plivački savez Crne Gore sa 50 hiljada eura, neophodnih za realizaciju obaveza iz Svjetske lige.


Janović je danas pripredio prijem za članove vaterpolo reprezentacije, koja je u Budimpešti, osvojila titulu prvaka Svjetske lige, drugu u istoriji crnogorskog vaterpola.

On je čestitao briljantnu pobjedu, kojom se, kako je rekao, danas diči i ponosi cijela Crna Gora.

"Prijem u čast osvajača Svjetske lige, uz finansijsku podršku, najmanje je što kao Ministarstvo sporta, u ime Vlade Crne Gore, možemo da uradimo za najbolje crnogorske vaterpoliste, koji su našu državu nakon devet godina, ponovo popeli na pobjednički prijesto i vratili je tamo gdje joj je i mjesto, među svjetske vaterpolo velesile”, kazao je Janović.

Janović je najavio da će Ministarstvo sporta podržati Vaterpolo i plivački savez Crne Gore sa 50 hiljada EUR, neophodnih za realizaciju obaveza iz Svjetske lige.

S obzirom na to da je dio izabranika selektora Vladimira Gojkovića, otputovao u špansku Taragonu, gdje od 27. juna do 1. jula učestvuju na Mediteranskim igrama, na prijem kod ministra sporta došli su igrači koji će predstojeću pauzu iskoristiti da se odmore i što bolje pripreme, za najveći izazov koji ih očekuje ovog ljeta, a to je Evropsko prvenstvo u Barseloni.

Zahvaljujući se Ministarstvu sporta na prijemu, vaterpolisti Aleksandar Ivović, Mlađan Janović, Dejan Lazović i Saša Mišić, poručili su u ime svojih saigrača, da im uz podršku države, pobjeda u Svjetskoj ligi daje snažan vjetar u jedra i obećali da će na predstojećem Evropskom prvenstvu, dati sve da obraduju Crnu Goru jednom od medalja.

Pored Ivovića, Janovića, Lazovića i Mišića, prijemu u Ministarstvu sporta, prisustvovali su i predsjednik Vaterpolo i plivačkog saveza Dejan Bajić i v. d. direktora saveza Radovan Milinić.

Oni su se, kako je saopšteno, Janoviću zahvalili na "izdašnoj podršci, lično mu čestitajući novi Zakon o sportu, koji je Skupština Crne Gore usvojila u utorak, uvjereni da će nova zakonska rješenja dati snažan podstrek razvoju crnogorskog sporta".

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније