Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ wpolo.me ]

22. 06. 2018. 22:26   >>  22:13 3

ČEKA IH MAĐARSKA

Gojković: Igrači su bili fantastični

Vaterpolisti Crne Gore igraće u finalu Svjetske lige. Selektor Vladimir Gojković, najbolji igrač utakmice Đuro Radović i golman Dejan Lazović itekako zadovoljni pobjedom, najavljuju veliku brobu sa Mađarima za zlato.

"Igrači su bili fantastični od samog početka. Vidjelo se da žele uspjeh ovdje, ovo je njihova pobjeda. Nije bilo lako igrati peti dan zaredom, trebalo je puno snage. Malo je bilo grešaka u prvoj četvrtini, poslije smo dobro kontrolisali odbranu. Golman je odlično držao stvari pozadi. Neće biti lako u finalu jer očekujemo pune tribine. Pokušaćemo da oporavimo igrače koji su iznijeli najveći teret. Znajući njih, kada se igra finale zaboravlja se umor. Nadam se da ćemo pružiti dobru partiju, dovoljnu za osvajanje prvog mjesta", ocijenio je naš selektor.

Radović je istakao da to što su "ajkule" već jednom pobijedile domaćina na turniru, ne igra nikakvu ulogu.

"Hvala svima, ali sada je najmanje bitno jesam li ja igrač utakmice. Najvažnije ja da smo odigrali još jednu odličnu partiju, da smo odigrali srcem, pružili smo maksimum od prve do posljednje četvrtine. Pokazali smo da smo velika ekipa, da obećavamo. Naporan meč, imamo malo vremena da se odmorimo i okrenemo Mađarima, dobro se poznajemo. Već smo ih jednom pobijedili, ali finale je druga priča", kazao je Radović.

Lazović je porulio da igrači moraju da zaborave na umor.

"Teška utakmica, peti dan uzastopno igramo i baš smo se potrošili. Znali smo da neće biti lako. Španija je izuzetan protivnik, ali od početka smo ušli jako. Kontrolisali smo čitavu utakmicu, na kraju slavili. Malo da se odmorimo i pripremimo za Mađare. Biće jako teško, ali i oni su danas imali neočekivano težak meč sa Japanom koji je odigrao vrhunski turnir. Moramo da zaboravimo umor i da pobijedimo još jednom što bi bilo fantastično", zaključio je Radović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније