Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

28. 07. 2013. 22:20 >> 23:04

SP(OSMINA FINALA)

Italija, Mađarska i Australija među osam najboljih

Vaterpolo reprezentacije Mađarske i Italije opravdale su ulogu favorita protiv Kazahstana i Kine i plasirale su se u četvrtifinale Svjetskog prvenstva u Barseloni.

Mađari su savladali Kazahstan - 16:7. Kazahstanci su dobili prvu četvrtinu sa 4:2. Mađari su furioznom igrom naredne dvije dionici dobili ukupno 13:2 i lako priveli meč kraju.

Ni Svjetski prvaci Italijani nijesu imali problema. Oni su sa ubjedljivih 11:3 savladali reprezentaciju Kine i potvrdili odličnu formu na ovom prvenstvu.

U posljednjem meču dana, reprezentacija Australija je poslije velike borbe savladala Njemačku sa 8:4 i zakazala duel sa Hrvatima u četvrfinalu.

 Rezultati osmine finala:

Grčka - Južna Afrika 13:5

Crna Gora - Kanada 12:4

Hrvatska - Novi Zeland 21:4

Amerika - Španija 6:10

Srbija - Rumunija 13:5

Mađarska - Kazahstan 16:7

Italija - Kina 11:2

Australija - Njemačka 8:4

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније