Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ wpolo.me ]

19. 06. 2018. 19:40   >>  19:28 3

BLIZU PRVOG MJESTA

"Ajkule" bolje od Mađarske

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore savladala je Mađarsku u drugom kolu grupe A Super finala Svjetske lige u Budimpešti 12:9. Izabranici Vladimira Gojkovića na korak su od prvog mjesta u grupi i lakšeg rivala u četvrtfinalu.

Domaćin je poveo golom Anđala, izjednačio je Petković sa igračem više. Prednost Mađarima donio je Zalanki nakon pet minuta igre, već u sljedećem napadu iskoristili smo igrača više preko Janovića za 2:2. Preokret je donio Đuro Radović i to je bio rezultat nakon prve dionice.

Golom Vamoša domaćin je poravnao na 3:3, a onda nova odlična realizacija igrača više, strijelac je bio Đurđić 4:3. Izjednačio je Anđal, novu prednost "ajkulama" donio je Vidović, ali je ubrzo izjednačio Zalanki na sredini druge četvrtine, 5:5. Mađari dolaze do preokreta preko Mezeia, ali fenomenalnim udarcem Mlađan donosi izjednačenje. Vamoš sa peterca pogađa za vođstvo Mađara od 7:6 na poluvremenu utakmice.

Treću dionicu golom su otvorili Mađari sa igračem više preko Zalankija. Nakon tri i po minuta igre pogađa Draško Brguljan i smanjuje na 8:7. Mađari idu na plus dva preko Maherca, a smanjuje Đuro Radović. Sa igračem više izjednačili smo preko Mišića, na devet sekundi do kraja četvrtine.

Ponovo su "ajkule" došle u vođstvo, sa igračem više odlična akcija koju Spajić kruniše za 10:9, a onda projektil Janovića za 11:9. Na dva minuta do kraja meča sjajna odbrana Lazovića, a već u sljedećem napadu Ivović sa skoro pola terena pogađa za konačnih 12:9.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније