Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

wpolo.me [ Objavio: O.Z. ]

17. 06. 2018. 21:25   >>  21:12

"AJKULE" SJUTRA SA JAPANOM

"Favoriti smo, ali moramo biti oprezni"

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore u ponedjeljak počinje takmičenje na finalnom turniru Svjetske lige u Budimpešti.

Osam najboljih selekcija svijeta za sezonu 2017/18 podijeljeno je u dvije grupe, "ajkule će igrati sa Japanom, rival u prvom kolu, te Mađarskom i Australijom, dok su u grupi B reprezentacije Hrvatske, Španije, SAD i Kazahstana.

Da spremni čekaju duel na otvaranju sa selekcijom Japana potvrdio je i Dragan Drašković.

"Svjetske liga je kao pripremni turnir z anas, ali izuzetno važan i sigurno da ćemo dati maksimum. Svjetska liga je prestižno takmičenje i naravno da želimo da zabilježimo što bolji plasman. Prvi duel je sa Japanom, moramo maksimalno oprezno ući u meč jer se radi o nezgodnoj selekciji koja ima potpuno drugačiji stil igre od ostalih selekcija na turniru. Ulazimo kao favoriti, ali moramo biti oprezni. Što se tiče priprema, protiču u najboljem redu, za sada sve ide kako treba. Ovo je neka prva etapa priprema, nakon toga slijede Mediteranske igre u Taragoni, mali je period priprema za Evropsko prvenstvo ali vjerujemo da će sve biti kako treba. Za sada sve ide kako treba, nadamo se da će tako biti i do kraja", kazao je Drašković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније