Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

28. 07. 2013. 14:17 >> 19:23
13

PODIŽU FORMU

Janović: Dokazaćemo se i protiv Srbije

Crna Gora je u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Barseloni, danas je savladana Kanada (12:4), protiv koje se vidjelo da naši vaterpolisti lagano podižu formu.

"Ajkule" su dominirale u bazenu, od početka meča naši su krenuli silovito i odmah protivniku stavili do znanja kakve su im bile ambicije u današnjem duelu.

"Utakmica je išla onim tokom kako smo i planirali. Od početka smo znali da smo bolja ekipa. Nametnuli smo naš ritam, i oni nijesu mogli da odgovore tome, našim napadima i kontranapadima. Utakmicu smo brzo riješili u našu korist. Već poslije druge četvrtine smo bili potpuno mirni što se tiče rezultata, i čuvali smo snagu za četvrtfinalni meč", kazao je, za Portal Analitika, reprezentativac Mlađan Janović, koji je danas postigao dva gola.

Na turniru je sjutra dan za odmor, a onda u utorak izabranici Ranka Perovića igraju derbi sa Srbijom, našim velikim rivalom, koji je i najveći favorit u Barseloni. Crna Gora će po prvi put na ovom takmičenju igrati u večernjem terminu, a svi se nadamo da je došlo vrijeme da se naplate dugovi.

"Prvo, termin je odličan, igra se od 20 sati i 10 minuta, što sigurno odgovara i nama i njima. Ovdje su stvarno velike vrućine. Oni jesu favoriti, i tako se kotiraju na cijelom svjetskom prvenstvu. Oni i Italijani su glavni kandidati za zlato. Međutim, ako odigramo odlično odbranu kao do sada, onda možemo da im pariramo. Nakon nekoliko bitnih takmičenja, gdje smo gubili u četvrtfinalnim i polufinalnim mečevima, mislim da je ovo pravi trenutak da pokažemo kvalitet, revanširamo im se, i dođemo u situaciju da se borimo za neku od medalja", poručio je Janović.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније