Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

26. 07. 2013. 09:03 >> 11:21
5

,,TRENING''

Ajkule danas sa Novim Zelandom

Crnogorski vaterpolisti igraće danas protiv Novog Zelanda u posljednjem kolu, grupne faze, Svjetskog prvenstva u Barseloni. Direktan prenos na Televiziji Crne Gore.

Pobjeda crvenih ajkula protiv autsajdera ne dovodi se u pitanje.

Crna Gora u Grupi A ima pobjedu i poraz. Nakon razočaravajućeg starta protiv Grčke (4:6), u drugom kolu savladana je Španija (7:5).

Naši vaterpolisti su protiv Španaca prikazali odličnu partiju. Dakle, Crna Gora je apsolutni favorit protiv Novog Zelanda, ali će konačan raspored najviše zavisiti od duela Grčke i Španije.

Moguće je da, o prvom mjestu, odlučuje gol razlika.

Utakmica između Crne Gore i Novog Zelanda počinje u 17 sati i 30 minuta.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније