Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

24. 07. 2013. 16:28 >> 16:29

NAPADAJU DOMAĆINA

Perović: Nećemo ponoviti greške iz prvog meča

Vaterpolisti Crne Gore igraće večeras sa Španijom utakmicu drugog kola A grupe Svjetskog prvenstva u Barseloni.

“Poraz od Grka, kolilko god bio šokantan, može da se ispravi. Vjerujem da de greške iz tog meča neće ponovoviti. Falilo nam je svježine protiv Helena, a uz to se u tim uvukla nervoza. Zbog lošeg napada. Španci su odlična ekipa, dobro plivaju, ali ja sam optimista, ova ekipa zna da se vrati iz teških situacija“, rekao je selektor Ranko Perović.

Crnogorski vaterpolisti poraženi su na startu šampionata od Grčke 6:4, dok je domaćin trijumfovao u duelu sa Novim Zelandom 18:3.
Početak utakmice je za 21 sati i 30 minuta.

U drugom meču A grupe, sat i 20 minuta ranije, sastaće se Grčka i Novi Zeland.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније