Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ wpolo.me ]

29. 03. 2018. 22:16   >>  22:12

USKRŠNJI TURNIR

Crna Gora ubjedljivo savladala Italiju

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore godište 2003. i mlađi (U15) u drugom kolu prestižnog Uskršnjeg turnira koji se održava u Napulju od 29. do 31. marta savladala je selekciju Italije 15:8. Podsjećamo, naša selekcija je na startu takmičenja bila bolja od Mađarske 13:12.

Mlade "ajkule" su na kraju prve četvrtine imale prednost od 4:1, sredinom druge bilo je ogromnih 8:2 protiv domaćina, a na poluvremenu plus pet, 8:3.

U nastavku Sladović je pogodio za šest razlike, a onda bolja igra Italijana koji pred posljednjih osam minuta smanjuju na 10:6. Međutim, Mršić i Vujović pogađaju za 12:6 i rješavaju pitanje pobjednika. Na kraju ubjedljivih 15:8.

Odličnu partiju pružio je Mršić koji je šest puta tresao mrežu domaćina, pratili su ga Vujović i Sladović sa po tri gola, dva je postigao Vujošević, a jedan Ivanović.

Izabranici trenera Veljka Uskokovića sjutra će od 10 sati igrati sa Srbijom, a od 18 sati sa Hrvatskom. Posljednjeg dana takmičenja smo slobodni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније