Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

10. 02. 2018. 23:49 >> 23:47

REGIONALNA LIGA

Jadran ubjedljiv, poraz Primorca

Vaterpolisti Jadran Carina ostvarili su pobjedu, dok je Primorac doživio poraz u 12. kolu Triglav Regionalne vaterpolo lige.

Hercegnovski tim savladao je u Igalu splitski Jadran 14:8 (4:4, 4:2, 2:1 i 4:1) i upisao osmi trijumf ove sezone.

Domaći tim do pobjede vodio je Danil Merkulov sa tri, po dva gola postigli su Đuro Radović, Vladan Spajić, Filip Gardašević i Dragan Drašković, a po jedan Marko Petković, Aleksa Ukropina i Dimitrije Kriještorac.

Primorac je u Dubrovniku izgubio od Juga 14:9 (4:1, 4:3, 4:1 i 2:4) i doživio osmi poraz.

Najefikasniji u kotorskom timu bio je Damir Crepulja sa pet, dok su po gol postigli Antonio Petrović, Maroje Gluhaić, Goran Grgurević i Bojan Paunović.

Pobjedu u ovom kolu upisala je i Budva, koja je pred svojim navijačima savladala splitski POŠK 15:9 (4:1, 3:3, 6:4, 2:1).

Budvanski tim upisao je drugi uzastopni, ukupno treći trijumf u regionalnom takmičenju ove sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније