Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavio: P.R. [ Dnevne novine ]

03. 02. 2018. 10:07   >>  10:05 1

A1 LIGA

Primorac vjeruje u svoj kvalitet

Vaterpolo klub Primorac dočekuje večeras Mornar iz Splita, dok Jadran gostuje splitskom POŠK-u u mečevima Regionalne A1 lige.

Za razliku od Budve, Primorac je i prije ovog kola sa devet bodova u mnogo boljoj situaciji u borbi za opstanak u Regionalnoj A1 ligi, ali daleko da može mirno da spava.

Zbog toga će tim iz Kotora tražiti još koju pobjedu, kao bi mnogo prije kraja obezbijedio opstanak. Prvu šansu imaće večeras kada u Budvi dočekuje Mornar istina ekipu koja se bori za fajnal-for.

“Mornar je favorit, ali znamo koja su mu najjača oružja spremili smo se i vjerujem u ekipu”, poručio je trener Primorca Petar Vico,

Primorac bi u slučaju pobjede poklon mogao da dobije od najvećeg rivala Jadrana. Momci Vladimira Gojkovića gostuju u Splitu kod POŠK-a i ako slave, Kotorani bi mogli da napreduju za još jedno mjesto na tabeli.

Naravno, Jadran će prije svega misliti na sebe, jer mu je trijumf neophodan kako bi polako završavao priču oko plasmana u plej-of.

“Cilj nam je da osvojimo bodove na ovom gostovanju”, rekao je Gojković za Radio Jadran.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније