Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Objavio: O.Z. ]

12. 12. 2017. 21:07 >> 20:35

ZADOVOLJAN PRISTUPOM

Gojković: Možemo samo biti na dobitku

Selektor crnogorske vaterpolo reprezentacije Vladimir Gojković, uprkos porazu, zadovoljan je pristupom igrača u duelu sa Srbijom.

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobijedila je večeras u Nišu Crnu Goru sa 7:4, u drugom kolu Grupe A Svjetske lige.

"Pobjeda Srbije je zaslužena, to niko ne može da ospori. Što se tiče nas, imali smo dobar pristup i igru u defanzivi, koja je bila ključ ovakvog rezultata, da primimo mali broj golova od Srbije. Nijesmo iskoristili neke naše prilike, u prvoj četvrtini prva tri igrača više, kod 0:0 i 1:0 za njih, da možda mi otvorimo utakmicu u našu korist i možda bi kasnije bilo lakše", kazao je Gojković nakon meča.

Ipak, selektor nema šta da zamjeri igračima.

"Igrali smo do kraja, ne mogu nikome ništa da zamjerim. Dobra škola za većinu njih koji prvi put igraju jedan ovakav meč, imaju ovoliku minutažu protiv reprezentacije kao što je Srbija. Možemo samo biti na dobitku poslije ove utakmice", kazao je Gojković.

Savić: Dobar vaterpolo, tvrda utakmica

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić ocijenio da je večerašnja utakmica protiv Crne Gore igrana na visokom nivou, ali da je bilo evidentno da su igrači obje selekcije bili izmoreni.

"Tvrda utakmica. Pokazalo se da oba tima izmučena teškim kalendarom i klupskom sezonom. Sa druge strane, dobar vaterpolo. Dobar završetak ove godine za našu selekciju", rekao je Savić novinarima poslije utakmice.

Srpski centar Duško Pijetlović rekao je da je njegova ekipa mogla da primi manje golova.

"Crnogorci su mlad tim, željan dokazivanja, ali dobili smo ih bez velikih oscilacija. Mogli smo i manje golova da primimo. Htjeli su na snagu da pobijede, ali smo ih smirili i priveli utakmicu kraju", rekao je Pijetlović.

Golman reprezetacije Srbije Gojko Pijetlović ocenio je da je utakmica bila naporna

"Fizički naporna utakmica, dosta napornija od uobičajenih. Imaju novi Jadranov stil igre, s čvrstom odbranom, ali i mi smo igrali odlično odbranu, zadovoljan sam pobjedom i igrom", rekao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније