Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

reprezentacija.me

04. 12. 2017. 13:41   >>  13:28 7

KOLEDŽ LIGA

Saveljić šampion SAD-a

Nikolas Saveljić je sa svojim UCLA timom osvojio prvo mjesto na prestižnom NCAA vaterpolo takmičenju u Americi. Ekipa crnogorskog vaterpoliste se u finalu borila protiv USC.

Veoma teška i neizvjesna utakmica završena je rezultatom 7:5. Saveljić i drugovi su na kraju slavili jedanaestu titulu za njegov koledž, a treću u posljednje četiri godine.

Saveljić je odabran u drugi tim finalnog nacionalnog turnira.

Polufinalna utakmica za UCLA bila je izuzetno zahtjevna, njihova borbenost odvela ih je do pobjede (11:9) protiv Pacifika. Pobjedom u finalnom meču završili su ovu vaterpolo priču na najbolji mogući način.

Nakon jednogodišnje pauze ovaj sastav je potpuno zasluženo postao novi nacionalni prvak.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније