Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

07. 07. 2013. 15:19   >>  15:20

UNIVERZIJADA

Vaterpolisti poraženi od SAD-a

Reprezentacija Crne Gore poražena je danas od selekcije Sjedinjenih Američkih Država 9:8 (2:1, 3:0, 1:1, 3:6), u drugom kolu B grupe vaterpolo turnira Univerzijade u Kazanju.

To je drugi poraz crnogorskih vaterpolista, koji su na startu turnira izgubili od Srbije 9:5. Američki vaterpolisti upisali su prvi trijumf, nakon startnog remija sa Brazilom 8:8.

Najefikasniji u crnogorskoj selekciji bio je Jovan Šarić sa tri pogotka, dva je postigao Nikola Murišić, a po jedan Marko Gopčević, Nemanja Vico i Marko Vukmirović.

U američkoj selekciji istakli su se Patrik Felner i Pol Rejnlolds sa po tri gola.

Crna Gora će u trećem kolu, sjutra u 15 sati, igrati sa Belgijom.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније