Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

08. 11. 2017. 21:52 >> 21:23

LIGA ŠAMPIONA

Jadran lako izašao na kraj sa Alfenom

Vaterpolisti Jadran Carina lako i ubjedljivo su savladali holandski Alfen u gostima 14:7 (3:2, 2:0, 5:2, 4:3) i upisali drugu pobjedu u Ligi šampiona.

Jadran je nakon prve četvrtine imao minimalnu prednost 3:2, da bi u drugoj dionici Ukropina sa tri vezana pogotka trasirao put ka pobjedi (6:2).

Alfen je na startu drugog poluvremena smanjio na 6:4, ali Jadran je do kraja treće dionice napravio seriju 4:0 i definitivno slomio otpor rivala (10:4).

Jadran je potom lako priveo meč kraju do konačnih 14:7.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bili su Ukropina i Merkulov sa po pet golova. Filip Gardašević je postigao dva, a upisali su se još upisali Dimitrije Kriještorac i Marko Petković.

U holandskom timu, koji je doživio drugi poraz, najbolji je bio Miloš Filipović sa tri gola.

Jadran Carine će u trećem kolu, 29. novembra, ugostiti Eger.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније