Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavio: P.R.

08. 11. 2017. 12:16 >> 11:47

LIGA ŠAMPIONA

Jadran favorit protiv Holanđana

Vaterpolisti Jadran Carina u 2. kolu Lige šampiona gostuju kod holandskog AZC Alfena. Biće to jedini meč ove sezone u Evropi u kojem će momci sa Škvera biti apsolutni favoriti.

Da i u najelitnijem takmičenju postoje timovi koji kvalitetom ne zaslužuju da se tu nađu primjer je večerašnji rival crnogorskog prvaka.

AZC Alfen je u Ligi šampiona završio kao jedan od četiri tima sa specijalnom pozivnicom LEN, a bez obzira što se radi o autsajderu holandski tim je nekada bio i veliko evropsko ime. U sezoni 1983/84. AZC je igrao finale Lige šampiona u kojem je poražen od Pro Reka, prenose Dnevne novine.

Upravo je ovaj tim i povratničku sezonu u eliti obilježio utakmicom sa Pro Rekom, ali očekivano nije dobro prošao, jer je torpedovan iz Đenove sa 19:1.

"Holanđani u Italiji nijesu bili kompletni, a i Pro Reko je ekipa koju krasi izuzetan kvalitet. Nije mjerodavno da uzimamo nešto iz tog meča, Pro Reko je najbolja ekipa u Evropi", objasnio je za Radio Jadran trener Jadrana, Vladimir Gojković.

Trener tima sa Škvera respektuje večerašnjeg rivala, uostalom kao i sve druge, ali zna i kakav kvalitet ima u svojim redovima.

"Za ovaj meč se pripremamo na osnovu materijala skupljenog iz holandskog prvenstva. Vjerujem iskreno da smo u ovom momentu bolja ekipa i da ako pružimo ono što možemo trebalo bi da osvojimo nove bodove", dodao je Gojković.

Naš tim je u prvom kolu u Igalu razbio berlinski Špandau 11:5.

Večerašnji susret zakazan je za 20 sati i 30 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније