Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavio: P.R.

02. 11. 2017. 20:02 >> 19:31

SAVEZ SAOPŠTIO

Porobić napustio VPSCG

Vaterpolo i plivački Savez Crne Gore (VPSCG) saopštio je da Petar Porobić nije više direktor i predsjednik Stručnog savjeta VPSCG.

Proslavljeni crnogorski trener je, kako je saopšteno, na lični zahtjev napustio VPSCG, a njegov zahtjev je usvojen na sjednici Upravnog odbora.

"Petar Porobić se vraća trenerskom pozivu i to na mjesto šefa stručnog štaba svih muških nacionalnih vaterpolo selekcija Kine. Članovi UO na čelu sa predsjednikom Dejanom Bajićem zahvaljuju se gospodinu Porobiću na svemu što je do sada uradio za razvoj i promociju crnogorskog vaterpola. Sigurni smo da će i sa gore navedene pozicije, Porobić naći elemente saradnje sa VPSCG", saopštili su iz saveza.

Za vršioca dužnosti direktora VPSCG, kako navode, imenovan je dosadašnji sekretar VPSCG Radovan Milinić, dok je za predsjednika Stručnog savjeta za vaterpolo izabran Dragan Šako Samardžić. 

"Predsjednik SS za vaterpolo je na istoj sjednici predložio Upravnom odboru da članovi tog tijela budu dosadašnji članovi Mario Brguljan, Miloš Mračević, Mirko Vičević i novi član Srećko Uskoković", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније