Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavio: P.R.

07. 10. 2017. 09:54 >> 09:22

A1 LIGA

Crnogorski trio napada region

Vrijeme je za novu regionalnu vaterpolo priču, jubilarnu desetu, ovog puta ponovo sa tri tima iz Crne Gore.

Jadranu iz Herceg Novog, koji će braniti vicešampionsku krunu, iz A2 lige pridružili su Primorac i Budva, a već od danas kreću bitke za fajnal-for, ali i za opstanak u A1 ligi, pišu Dnevne novine.

Za početak, repriza finala

Za fajnal-for ponovo će se boriti Jadran Carine, iako je Vladimir Gojković dosta mijenjao tim u odnosu na prošlu sezonu, aveć na startu momke sa Škvera čeka repriza prošlogodišnjeg finala protiv Juga u Dubrovniku. I to sve pred najvažnije mečeve sezone protiv Marseja u baražu za Ligu šampiona.

"Jug je ostao bez nekoliko odličnih igrača, ali su i dalje bez konkurencije najbolji tim u ligi", smatra Slaven Kandić, golman Jadrana i dodaje:

"Takvom rivalu se nikada ne prijeti, ali naš cilj je da se nadigravamo i da vidimo koliko možemo u ovom trenutku".

Budva na Savi

Teško gostovanje čeka i Budvu. Naš drugi tim u ovom takmičenju ide na noge drugom hrvatskom velikanu Mladosti iz Zagreba.

"Ligu počinjemo protiv jednog od favorita za fajnalfor", smatra jedno od pojačanja Budve Danilo Adžić.

"Mladost se po imenima dosta pojačala i biće nezgodno u Zagrebu, mi nemamo imperativ pobjede, ali vidjeli ste dobru partiju Jadrana, koji je slavio na Savi, pa se nadamo da možemo pružiti dobar otpor i dokazati kvalitet".

O ambicijama u A1 ligi Adžić je rekao…

"Važno je da obezbijedimo opstanak, to je bi trebalo da bude realan rezultat, ali ambicije su uvijek najveće i mlada ekipa poput naše uvijek ide da pruži maksimum".

Primorac – Partizan u Budvi

Odavno je poznato da će Primorac, zbog rekonstrukcije bazena u Kotoru, svoje mečeve igrati u Budvi ili Herceg Novom. Ovog puta momci Petra Vica, nakon uspjeha u Evropi, na bazenu "Dragan Trifunović" dočekuju Partizan.

"Partizan je uvijek neugodan protivnik, moraćemo da pružimo maksimum kako bismo slavili, ali nadam se pozitivnom ishodu", jasan je stari majstor Kotorana Damir Crepulja, koji je imao poruku i za navijače.

"Nadam se da će doći u što većem broju, iako ne igramo na našem bazenu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније